Box Paleti Logo

Elpidex Trading

Elpidex Trading este producător de ambalaje din lemn și cherestea din zona de nord-est a României, fabrica principală aflându-se încă de la începuturi ȋn localitatea Gălănești, județul Suceava.

Parte din Elpidex Grup, societate cu o vechime de peste 28 de ani  și tradiție ”din tată-n fiu” în industria de tăiere și rindeluire a lemnului, Elpidex Trading a luat naștere exclusiv pentru producția de paleți, boxpaleți și cherestea.  

Am promovat și implementat în cultura organizației noastre grija pentru calitate, pentru lucrul bine făcut, fără compromisuri. 

Puteți vedea cu ce ne mândrim:

Realizări

Am participat la târgurile de profil din toată România și intenționăm să fim cât mai prezenți pe piață din dorința de a promova și crește cât mai mult calitatea produselor noastre.

Am reușit de-a lungul anilor să îmbunătățim continuu procesul tehnologic și implicit produsul final, rezultatele fiind apreciate de către colaboratorii noștri pe termen lung, adaptându-ne constant la nevoile pieței. 

Ambalajele noastre din lemn au ajuns la producători de legume și fructe din toata Romania (și nu numai). Sunt realizate din lemn certificat FSC, tratate conform ISPM 15 și sunt construite pentru a putea rezista în condiții extreme.

Am reușit astfel să legăm parteneriate trainice și constructive, care ne motivează să păstrăm implicarea în procesul de producție și adaptabilitatea la nevoile clientului. 

Paleții noștri prezintă interes pentru tine?