Elpidex Trading este producător de ambalaje din lemn din zona Moldovei cu sediul ȋn localitatea Gălănesti, judetul Suceava, România. Am promovat si implementat în cultura organizatiei grija pentru calitate, pentru lucrul bine facut si fără compromisuri. Transformăm clientii în ambasadorii nostri la fiecare contact cu produsele si serviciile noastre. 

Ambalajele noastre din lemn au ajuns la producatori de legume si fructe din toata Romania, si nu numai, sunt realizate din lemn certificat FSC, tratate conform ISPM 15 si sunt construite pentru a putea rezista în conditii extreme.
Am participat la târgurile de profil din toată România si intentionăm să fim cât mai prezenti pe piată din dorinta de a creste cât mai mult si a promova calitatea produselor noastre.

– Produsele noastre sunt realizate din elemente din lemn dimensionate pentru a obtine o bună rigiditate si o rezistentă reala în timp, dând posibilitatea stivuiri pe mai multe niveluri;
– Lemnul utilizat pentru confectionarea produselor este molidul și fagul (pentru elementele de ranforsare);
– Se va utiliza lemn sănătos, fără defecte care să afecteze integritatea alimentelor depozitate, sau rezistenta produselor;
Accesul cu utilajele de incarcare/descarcare se face pe toate partile;