Produse din lemn, durabile și de încredere

Principalele caracteristici ale materialului lemnos folosit la ambalaje sunt:

Galerie foto

Paleți din Lemn

Executăm ambalaje și paleți din lemn certificat FSC, tratate conform ISPM 15 și sunt construite pentru a putea rezista în condiții extreme.

În ce fel sunt superioare ambalajele oferite de noi

» Ambalajele noastre sunt realizate din lemn de molid pentru flexibilitatea acestui tip de materie primă și fag folosit pentru duritatea acestuia, necesară elementelor de ranforsare.

» Lemnul folosit este tratat conform normelor ISPM (International Standards for Phytosanitary Measures), iar exploatarea se face în concordanță cu reglementările FSC (Forest Stewardship Council®).

» Utilizăm lemn sănătos, fără defecte care să afecteze integritatea alimentelor depozitate sau rezistența produselor.

» Ambalajele sunt proiectate și dimensionate astfel încât să poată oferi posibilitatea stivuirii pe mai multe niveluri.

» Sistemele de depozitare sunt ECO-FRIENDLY, se folosesc pentru varii sortimente de fructe și legume, în diferite condiții de răcire, care asigură păstrarea acestora în condiții optime, pe perioadă îndelugată.

» Manipularea ambalajelor cu utilajele de încărcare/descărcare se poate face pe oricare dintre laturile boxpaletului;

Oferim 12 luni Garanție fiecărui tip de boxpalet sau ambalaj din lemn confecționat!

Boxpaleții confecționați din lemn se pretează îndeosebi pentru depozitarea fructelor și legumelor în depozite frigorifice, datorită faptului că atât ambalajul cât și încărcătura fac parte din aceeași categorie, PRODUSE NATURALE, eco-friendly.

Cu toate acestea, boxpaleții pot fi folosiți cu încredere și pentru depozitarea de articole nealimentare.

Da, pot fi depozitați atât orizontal cât și vertical, deoarece structura lor a fost astfel proiectată, încât să reziste fără probleme stivuirii (încărcați fiind), optimizând astfel folosirea spațiului disponibil depozitării.

Sarcina suportată de boxpalet poate să varieze considerabil în funcție de dimensiunile acestuia, tipul de încărcătură și volumul acesteia. Sarcina suportată poate ajunge chiar și la un maxim de 1100 kg, dacă ne raportăm la produse cum ar fi merele, ceapa, cartofii în comparație cu varza, spre exemplu, al cărei volum diferă.

Termenul de livrare se stabilește de comun acord între client și producător, prin contract și cu stabilirea unui grafic de livrare, în funcție de nevoile clientului, cantitate și perioada contractuală.

Categoric! Livrăm atât pe plan național, cât și internațional.
Livrarea și montajul boxpaleților sunt asigurate de către noi.

Montajul va fi realizat de către o echipă a companiei noastre, detașată în teren, odată cu livrarea ambalajelor din lemn.

Putem construi produsele după specificațiile dorite.

Nevoile dumneavoastră sunt importante pentru noi, întrucât acesta este felul în care am reușit să creștem: livrând soluții adaptate și personalizate, și acoperind o nevoie importantă a pieței.

Paleții noștri prezintă interes pentru tine?